LITERAIR E-MAGAZINE VOOR NEDERLANDSTALIGE POËZIE

Nog een lente (3): Uitgever Leo Peeraer

Leo PeeraerUitgever Leo Peeraer, de p van uitgeverij P, leest zijn e-mails niet altijd vlot. Dat ontdekte ik toen ik hem per e-mail wilde interviewen. Daarom probeerde ik het per telefoon en het resultaat daarvan staat nu online.
De eerste vraag gaat over het moment, afgelopen zomer, dat Sylvie Marie en Bouke Vlierhuis met Peeraer spraken in zijn kantoor in Leuven. Ze vertelden hem over hun plannen voor een nieuwe Meanderbundel. Was Peeraer meteen al enthousiast? Luister verder.

     Andere berichten

Antoinette Sisto overleden

Op 3 juli overleed Antoinette Sisto. Zij was sinds 2007 medewerker van Meander.Antoinette interviewde voor Meander dichters, waaronder een...

Wim Brands

Op 4 april overleed Wim Brands. Hij was vooral bekend als presentator van het televisieprogramma Boeken, maar was ook dichter.Brands werd...