Barack Obama: Yes we can (write poetry)

Onlangs verscheen bij uitgeverij Rainbow Essentials Leef!, een speciaal door Amnesty International bezorgde bundel met wereldpoëzie over belangwekkende gebeurtenisen in het menselijk bestaan. Samensteller Daan Bronkhorst selecteerde ruim honderd gedichten die belangrijke gebeurtenissen uit ons leven behelzen, waaronder geboorte, dood, eerste en laatste liefde, momenten van geluk en verlangen. Zelf vertaalde hij onder meer een gedicht van Barack Obama, waarmee maar weer eens aangetoond wordt dat politiek en poëzie prima samen kunnen gaan. Meander publiceert acht gedichten uit de bundel die in de betere boekhandel in Nederland en België verkrijgbaar is.

Leef! Wereldpoëzie over alle gebeurtenissen van ons bestaan.
Samenstelling: Daan Bronkhorst.
Uitgeverij: Rainbow Essentials.
ISBN 978 90 417 40687
Prijs: €  9,95

Geplaatst in Interviews en getagd met .