Een nieuw jaar, een nieuw geluid

In het eerste jaar na het overlijden van de oprichter van Meander, Rob de Vos, is gebleken dat een wekelijks magazine over poëzie met recensies van dichtbundels, columns over poëzie en informatie over poëzieprijzen, -bijeenkomsten en -podia nog steeds in een behoefte voorziet. In het afgelopen jaar is er opnieuw veel veranderd. Een aantal vaste medewerkers stopten met hun vrijwilligerswerk voor Meander, nieuwe medewerkers werden verwelkomd, de eerste poëziewedstrijd in de nieuwe vorm, de Rob de Vos Poëzieprijs, werd georganiseerd en een aantal nieuwe rubrieken werd toegevoegd aan de nieuwsbrief.
Het bestuur van Meander is positief over de nieuw ingeslagen koers en samen met de medewerkers van Meander zullen zij ook in het nieuwe jaar vol positieve energie werken aan uw portie poëzienieuws.
Namens alle medewerkers van Meander wensen zij u, de trouwe lezer van de nieuwsbrief, dan ook een mooi, poëtisch en voorspoedig 2020 toe.

Namens het bestuur van Meander,
Wouter van Heiningen
Geplaatst in Gedichten.