LITERAIR E-MAGAZINE VOOR NEDERLANDSTALIGE POËZIE

Ik wil doneren!

Een veertig vrijwilligers maken samen Meandermagazine. Zij doen dat uit liefde voor de poëzie en dus om niet. Dat is maar goed ook, want als zij hun uren zouden rekenen, zou het onbetaalbaar worden.
Meandermagazine is gratis voor lezers, maar kost de makers wel geld. De website moet bijvoorbeeld gehost worden en heeft technisch onderhoud nodig. Om de onkosten te kunnen dragen, zijn wij afhankelijk van donaties. Gelukkig vinden veel lezers de donatieknop op onze homepage.
Veel donateurs sturen ons een bericht bij hun donatie. Dat waarderen wij zeer. We hebben meer dan 6000 lezers, en het is altijd heel plezierig om iets van hen te horen.

Wilt u ons steunen?

Doneren in vijf stappen

  1. Klik op de knop Ik wil doneren! op de homepage van Meandermagazine. U komt dan in het donatiescherm.
  2. Kies of u eenmalig wilt doneren of vaker een bedrag wil overmaken.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in, dan kunnen we u een bedankje mailen. U kunt hier ook een bericht achterlaten.
  4. Kies het bedrag dat u wilt overmaken en de betaalwijze. In Nederland wordt iDEAL veel gebruikt. Belgische donateurs kunnen de betaalknop van hun bank kiezen. Voor betalingen uit andere Europese landen is SEPA beschikbaar. Doneren kan ook via PayPal.
  5. Klik op Doneren. Nu komt u in de betaalomgeving van uw bank. Daar hebt u een paar minuten tijd om uw betaling af te ronden. Mollie Payments handelt voor ons alle donaties af. Op uw afschrijving staat dan ook Stichting Mollie Payments.

U kunt ook rechtstreeks een bedrag overmaken. Dit zijn onze bankgegevens:
NL 29 INGB 0004 4514 10 t.n.v. Stichting Literatuursite Meander.

Ons Kamer van Koophandel nummer is 24377786. De Stichting Literatuursite Meander heeft als postadres
De Savornin Lohmanstraat 42, 1814 RX Alkmaar.
Ons RSIN (fiscaal) nummer is 8149.81.768.

Stichting Literatuursite Meander heeft een ANBI-status. Dit betekent dat uw gift meetelt voor de giftenaftrek van de inkomstenbelasting (in Nederland).

Onze dank is groot!

Peer van den Hoven, penningmeester

     Andere berichten

Een sonnet voor lege kerken

door Rogier de Jong   Hoe groot de kerkdichtheid in Nederland is zou ik niet weten, maar in Engeland is ze enorm. Bijna overal stuit...

Interview Ludwig Van de Voorde

‘Onbehandeld het mooist’ door Kamiel Choi   © Annemie De Taeye   Ludwig Van de Voorde is winnaar van de 4e ZEEF-poëzieprijs met...