LITERAIR E-MAGAZINE VOOR NEDERLANDSTALIGE POËZIE

Nog een lente (8): Na Leuven komt Amsterdam

PresentatiePresentatieVorige week is bij Uitgeverij P de bundel Nog een lente. Dertig dichters gekozen door Meander uitgekomen. De Vlaamse presentatie op Gedichtendag in de Leuvense schouwburg was een groot feest.

De Nederlandse presentatie van Nog een lente is op donderdag 11 februari in de theaterzaal van poëzieboekhandel Perdu. De zaal gaat om 19.30 uur open en vanaf 20.00 uur kunt u genieten van optredens van onder anderen Dennis Gaens (winnaar van de derde prijs bij de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd), Hedwig Selles, Ellen van de Corput, Yerna Van Den Driessche, Sylvie Marie, Lieke Marsman en Vicky Francken.
Muziek wordt verzorgd door de Zwolse singer-songwriter Roland de Jong en naderhand is er natuurlijk gelegenheid samen met dichters, samenstellers en uitgever te genieten van een drankje.

Schaft u Nog een lente op de presentatie aan, dan doet Uitgeverij P er haar vorige bloemlezing Op het oog. 21 dichters voor de 21e eeuw gratis bij!

Toegang is gratis maar, in tegenstelling tot wat eerder gemeld werd, is reserveren wel gewenst. U kunt daarvoor de volgende link gebruiken.

Perdu is gevestigd op de Kloveniersburgwal 86 in Amsterdam.

Nog een lente, Uitgeverij P, ISBN: 978-90-77757-00-0 (Prijs: € 17,50 136 blz.)
Te bestellen in de betere boekhandel of via Proxis

     Andere berichten

Poëziefestival Het Tuinfeest 2017

Het Tuinfeest in Deventer is in 2017 toe aan zijn vierde lustrum. Op de avond voordat de straten van de binnenstad vol staan met de zes...

Antoinette Sisto overleden

Op 3 juli overleed Antoinette Sisto. Zij was sinds 2007 medewerker van Meander.Antoinette interviewde voor Meander dichters, waaronder een...

Wim Brands

Op 4 april overleed Wim Brands. Hij was vooral bekend als presentator van het televisieprogramma Boeken, maar was ook dichter.Brands werd...