Gevraagd

Recensent worden bij Meander?

Iedere maand ontvangen wij een stroom aan nieuwe dichtbundels die in de recensierubriek besproken worden, drie keer per week plaatsen wij nieuwe besprekingen van bundels. Dit doen wij met een deskundig team van recensenten.

Bent u een groot poëzieliefhebber? Bent u in staat een onafhankelijk en goed beargumenteerd oordeel te geven over een dichtbundel? Schrijft u daarnaast in een heldere en aansprekende schrijfstijl? Dan zij wij op zoek naar u.

Wij zoeken recensenten die op vrijwillige basis, enthousiast en deskundig, één keer per maand een recensie aanleveren. U mag zelf kiezen uit ons aanbod welke dichtbundel u wilt recenseren. Besproken bundels mag de recensent toevoegen aan zijn of haar collectie. Bent u geïnteresseerd, dan kun u een mail sturen naar de redactie: janinejongsma@icloud.com
De redacteur beslist of uw recensie in aanmerking komt voor Meander, plaatsing kunnen wij dus niet garanderen.

Redacteur gevraagd recensierubriek

Drie keer per week plaatsen wij nieuwe besprekingen van bundels. Deze besprekingen dienen geredigeerd te worden en daarna geplaatst op WordPress.
Wij zoeken op vrijwillige basis een redacteur die de Nederlandse taal beheerst, communicatief vaardig is en secuur werk levert. Het werk bestaat uit het redigeren van één recensie per week en het plaatsen ervan op WordPress. De tijd die je hiermee kwijt bent is afhankelijk van een aantal zaken, maar denk aan ongeveer één dagdeel per week.
Je werkt online nauw samen met de eindredacteur en met de recensent, je leert veel nieuwe mensen kennen en blijft op de hoogte van de nieuwste poëzie die uitkomt. Wij werken vooruit en hebben zodoende geen deadline, je kunt je eigen tijd indelen. Kennis van WordPress is praktisch, maar geen voorwaarde. Bent u geïnteresseerd, dan kun u een mail sturen naar de redactie: janinejongsma@icloud.com