De favorieten van Eric van Loo

In deze nieuwe serie “favorieten van Meandermedewerkers” presenteert Eric van Loo zijn drie lievelingsgedichten. Hij koos voor werk van de dichters Adriaan Roland Holst, Rutger Kopland en Jean Pierre Rawie.

Lees verder

De favorieten van Janine Jongsma

In deze nieuwe serie “favorieten van Meandermedewerkers” presenteert Janine Jongsma haar drie lievelingsgedichten. Zij koos voor werk van de dichters Michel van der Plas, Harriet Laurey en Hans Andreus.

Lees verder

De favorieten van Sacha Landkroon

In deze nieuwe serie “favorieten van Meandermedewerkers” presenteert Sacha Landkroon zijn drie lievelingsgedichten. Hij koos voor werk van de dichters Ivo van Strijtem, Esther Jansma en Luc Huybrechts.

Lees verder

De favorieten van Hans Puper

In deze nieuwe serie “favorieten van Meandermedewerkers” presenteert Hans Puper zijn drie lievelingsgedichten. Hij koos voor werk van de dichters J.C. Bloem, H.C. ten Berge en Antjie Krog.

Lees verder

De favorieten van Inge Boulonois

In deze nieuwe serie “favorieten van Meandermedewerkers” presenteert Inge Boulonois als eerste haar drie lievelingsgedichten. Zij koos voor werk van de dichters Hagar Peeters, Wiljan van den Akker en Maja Panajotova.

Lees verder